• In onderaanneming zijn wij al vele jaren de onafhankelijke en flexibele partner voor verschillende funderingsbedrijven. Wij specialiseren ons gericht in enkele funderingstechnieken: jet grouting, micropalen, movax trilblok (side grip) en grondankers. Zowel de kleinste tot de grootste en meest gekende spelers op de markt doen beroep op onze diensten. Zij waarderen ten zeerste onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij passen onze werkzaamheden stipt in de voorziene planning in.
    Deze funderingsbedrijven doen beroep op Ottaer wanneer ze dringend nood hebben aan extra capaciteit of wanneer zij bepaalde machines en specifieke expertise zelf niet in huis hebben. Met deze bedrijven streven wij naar een hecht partnership op lange termijn. Ook last-minute opdrachten behoren tot de mogelijkheden.
  • Onze rechtstreekse opdrachtgevers: hoofdaannemers van (grote en kleine ) bouwprojecten, havenbedrijven, spoorwegbedrijven, bedrijven uit de wegen- en waterbouw,…. Ook in deze sectoren staan wij gekend voor onze diepgaande expertise, waarbij onze in-house studiedienst garant staat voor advies en berekeningen op maat.

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons gerust voor een kennismaking