Vakmanschap centraal

Ottaer is een gespecialiseerde familieonderneming waar vakmanschap centraal staat. Het bedrijf telt een sterk team van uiterst bekwame en gemotiveerde vakmensen , ondersteund door de projectleiding , een in-house studiedienst en een toegewijde administratieve dienst.

Onze eigen studiedienst staat garant voor gestaafde calculaties en technisch advies op maat. Onze administratieve medewerkers zorgen voor een stipte planning, waarbij ook last-minute opdrachten mogelijk blijven. Onze werkplaatsen bevinden zich in Geel, het administratieve team werkt vanuit onze kantoren in Oud-Turnhout.

Naast de algemeen bestuurder Tom Fransen staat Tim Horemans in voor de dagelijkse en operationele bedrijfsleiding . Vanuit een adviserende rol achter de schermen stelt oprichter Philip Ottaer nog steeds zijn technische expertise ter beschikking. Bewust beperken we onze activiteiten tot enkele gespecialiseerde funderingstechnieken. Binnen deze niche streven we naar een diepgaande expertise en maximale specialisatie.

Onafhankelijke en flexibele partner van andere funderingsbedrijven

Doorheen de jaren groeiden wij uit tot gespecialiseerde onderaannemer voor verschillende funderingsbedrijven. Zij schakelen ons flexibel in binnen hun projecten. Wij staan garant voor heldere afspraken en een maximale flexibiliteit. Weekend- en nachtwerk vormt voor ons geen probleem. Ook last-minute opdrachten behoren tot de opties. Schakel ons gerust in voor extra capaciteit bij dreigende deadlines. Wij zorgen dat de klus tijdig geklaard is. Lees meer over onze klanten.

De juiste machines en installaties

We investeren gericht in gespecialiseerde machines en installaties. Zo beschikken we over grote installaties met een voldoende vermogen en capaciteit voor omvangrijke projecten. Daarnaast kopen we gericht compacte en zelfrijdende machines aan voor projecten op moeilijk bereikbare plaatsen en in krappe ruimtes. Ook toepassingen voor waterbouwwerken vanop drijvende pontons behoren tot de mogelijkheden . Op die manier bieden we op elke uitdaging een passend antwoord.